vrijdag 13 april 2018

Nederlandse Vereniging Portugal: Algemene Ledenvergadering 2018

april 12, 2018

Zoals u al in de Blik op Portugal hebt kunnen lezen bent u op woensdag 18 april a.s., om 20.00 uur, van harte welkom op de Algemene Ledenvergadering van onze Nederlandstalige Club (NCA) Portugal.
De precieze locatie hangt af van het aantal deelnemers. U kunt zich als NCA lid, en mits u uw contributie 2018 voldaan heeft, aanmelden voor de vergadering tot 15 april a.s., via info@ncaportugal. com.
U krijgt dan nog een bevestiging per e-mail met de locatie.

Graag tot dan!

Nederlandstalige Club (NCA) Portugal
Apartado 203
8400-999 Lagoa, Portugal

Lid worden

Nederlandstaligen met een permanent adres in Portugal kunnen lid worden van de NCA, woont u (nog) niet in Portugal dan kunt u zich aanmelden als EU-Abonnee.

Bijna tijd voor …

de Koningsdagviering die plaatsvindt op zondag 29 april. Wij nodigen graag alle Nederlanders en Vlamingen uit om samen op deze zondag Koningsdag te vieren met een koninklijke wandeling vanaf Quinta do Moinho, in Loulé.