Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

zaterdag 21 april 2018

NVT Nieuws 30: Vrijmarkt Koningsdag

Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.

NIEUWSBRIEF NR: 30DATUM: 21 april 2018

We zoeken nog een nieuwe evenementencoördinator. Meer informatie bij onze secretaris.


NVT Koningsdag-Vrijmarkt

NVT Vrijmarkt

Op de ochtend van zaterdag 28 april is er de NVT Koningsdag-Vrijmarkt in de tuin van de ambassade.

Gun u zelf of uw kinderen een leuke ochtend. Vrij toegankelijk voor iedereen na aanmelding per email aan vrijmarkt@nvtbangkok.org.

Er is een creatieve hoek van KIS, waar je een kroon, tulp of iets anders kan maken met playdough of kralen. Of in de voorleeshoek luisteren naar het prinsesje dat graag groot wil zijn. De hele ochtend is er face painting en balloon sculpting, en andere spelletjes.

Alle volwassenen krijgen een lot bij aankomst en deze zijn ook bij te kopen voor 100 baht per lot. Trekking later op de ochtend.

Voor aanvang vanaf 08:30 kunt u eventueel zware spullen per auto afleveren. Parkeren op het terrein is niet mogelijk.

Betreft:NVT Vrijmarkt
Tijd:2018-04-28 09:00-12:00
Plaats:Nederlandse Ambassade
Adres:106 Thanon Witthayu
BTS:Phloenchit, uitgang 5
09:00Opening.
10:00Magic Show op het podium, gevolgd door een Open Podium waar kinderen kunnen optreden en de wedstrijd "Wie komt het verst met het zingen van het Wilhelmus". Graag bij aanmelding even kenbaar maken wie hieraan wil deelnemen.
10:45Quiz Ren-Je-Rot voor het hele gezin!
11:45Trekking van de loterij met mooie prijzen.
12:00Afsluiting waarbij alle kinderen een mooie herinnering mee krijgen.
KIS B-Quik

Koningsdagfeest van de ambassade

Van 17:00-22:00 is er op 28 april het Koningsdagfeest van de ambassade (zie Facebook). Dit feest is toegankelijk voor iedereen tegen betaling van 100 baht, maar de capaciteit is beperkt, dus kom op tijd! Er zijn geen speciale activiteiten voor kinderen en de ouders dienen op ze te letten.

Er zullen diverse eetstalletjes aanwezig zijn, met allerlei soorten gerechten, waaronder ook vegetarische. De band "Big Backyard" zal soul, funk and blues ten gehore brengen, afgewisseld met de DJ Bart Houben.

Leden van de NVT kunnen (uiterlijk tot 23 april) hiervoor een gratis toegangskaart reserveren. Af te halen bij binnenkomst op de Vrijmarkt, uiterlijk om 09:30 uur.


Museumbezoek

De museumgroep van de NVT bezoekt op 27 april het Nationaal museum met een rondleiding door ons lid Else Geraets. (zie Facebook). Kosten bedragen 200 baht entree en 100 baht ten behoeve van de "National Museum Volunteers".

De toer duurt ongeveer 2 uur of langer, hangt af van de interesse van de groep. Het Nationale Museum heeft onlangs een paar geheel gemoderniseerde zalen geopend in het paleis, dat deel uitmaakt van het museum. Bovendien zijn alle prachtige stukken nu bijeengebracht in een grote zaal. Else zal aan de hand van deze stukken de geschiedenis, de cultuur en het boeddhisme uitleggen.

Betreft:NVT Museumbezoek
Tijd:2018-04-27 09:45-12:00
Plaats:Nationaal Museum
Adres:Sanam Luang

Na afloop biedt de NVT U, omdat het de eerste keer is, een lunch(je) aan in een door Else uit te kiezen en aan te wijzen etablisament in de naaste omgeving van het museum.

Wie met deze rondleiding mee wil, graag uiterlijk 23 april melden aan secretaris@nvtbangkok.org.


Dodenherdenking

Op 4 mei om 17:00 uur is er bij de ambassade de jaarlijkse dodenherdenking. Verzamelen om 16:30 via de ingang op Thanon Witthayu.

U kunt zich aanmelden via ban-pcz@minbuza.


De NVT publiceert haar activiteiten ook op de Website, Facebook en YouTube.


Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

PlatinaGold
B-QuikMazarsKIS
Brons
AA InsuranceEuropcarVischu.com

Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, stuur dan een lege e-mail via deze knop, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".