Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

zondag 15 april 2018

Ons Oranje! CP-team hard onderuit tegen messcherpe Duitsers

CP-team hard onderuit tegen messcherpe Duitsers
Het Nederlands CP-team is vrijdagavond op de KNVB Campus hard onderuit gegaan tegen Duitsland. De ploeg van bondscoach Max Raeven was op alle fronten de mindere van de bezoekers en verloor dan ook verdiend met 1-6.
Lees verder

Mense baalt: 'Stonden overal op twee meter te dekken'
Woest was hij geweest in de rust, bondscoach Max Raeven. "Het was lang geleden dat ik zo boos was", vertelde hij na afloop van het met 1-6 verloren duel met Duitsland. "Eigenlijk kan ik me het niet eens herinneren dat ik ooit zo kwaad ben geweest. We kwamen gewoon op alle fronten tekort."
Lees verder

Blog Art Langeler: Onderwijs en (top)sport?
Met grote interesse volg ik de bewegingen op het onderwijsgebied. Niet in de laatste plaats omdat ik zelf uit het onderwijs kom (na het afstuderen aan de ALO heb ik zo'n tien jaar gymonderwijs gegeven op alle mogelijke niveaus), maar vooral omdat het een grote invloed heeft op hoe wij onze sport en topsport inrichten.
Lees verder

Onder 16 legt toernooiwinnaar Tsjechië over de knie: 7-0
Na twee gelijke spelen heeft het Nederlands elftal voor spelers onder 16 jaar het vierlandentoernooi in Roemenië op overtuigende wijze afgesloten. Het team van KNVB-coach Peter van der Veen rolde toernooiwinnaar Tsjechië met 7-0 op.
Lees verder

Duitsland op z'n Duits te sterk voor CP-team
Gary Lineker zei het ooit zo: "Football is a simple game; 22 men chase a ball for 90 minutes and at the end, the Germans win." Zondag bleek die vlieger ook op te gaan in het CP-voetbal in de oefeninterland tussen Nederland en Duitsland. De bezoekers wonnen met 1-2 en natuurlijk viel de treffer in de blessuretijd.
Lees verder