maandag 16 april 2018

Stichting
Nederlandse
Club Moskou

Zaterdag 28 april NCM Koningsdagfeest!

Let op: Het Koningsdagfeest vindt op een andere locatie plaats, namelijk in Restaurant El Gauchito.
Wegens verandering van de eigenaar van de oorspronkelijke locatie en de daarmee samenhangende problemen hebben wij de locatie last-minute moeten wijzigen.

Gelukkig hebben wij een mooie nieuwe locatie gevonden. Het NCM Koningsdagfeest zal dus weer een knalfeest worden met hapjes, drankjes, een loterij, een bandje en een heleboel gezellige mensen.
Het zal plaatsvinden in een mooie zaal in het Argentijnse restaurant El Gauchito, nabij metro Arbatskaya. We kunnen gelukkig weer doorfeesten tot in de vroege uurtjes.

Datum: Zaterdag 28 april
Tijd: vanaf 20.00h

​Locatie: Restaurant El Gauchito (www.elgauchito.ru)

Adres: Ul. Povarskaya 11-1 (Adres op de kaart)

Eigen bijdrage: 1500R pp te voldoen bij de entree (graag gepast geld!)
Aanmelden: Voor 22 april per mail: nlclubmoskou@gmail. com

Let op: Bij een aanmelding verwachten wij u op het feest. Mocht u onverhoopt niet kunnen, meldt u zich dan tijdig af. Als u zich niet afmeldt, kunnen wij het toegangsgeld nog aan u vragen.

Wij hopen zoveel mogelijk van u te begroeten!