Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

woensdag 11 april 2018

Uitnodiging Dodenherdenking ambassade 4 mei a.s.

Uitnodiging Dodenherdenking ambassade 4 mei a.s.
Tijdens de Nationale Herdenking herdenken we de Nederlandse slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en oorlogssituaties en vredesmissies nadien. Ook de ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden in Bangkok vindt het belangrijk om de herinnering aan de slachtoffers levend te houden. Derhalve organiseert de ambassade op 4 mei a.s. een herdenkingsplechtigheid op het terrein van de ambassade.
Lees verder

Gezocht stagiair(e) afdeling Politiek, Pers- en Culturele Zaken op Nederlandse ambassade in Buenos Aires
De Nederlandse ambassade te Buenos Aires biedt de mogelijkheid om stage te lopen op de Afdeling Politiek, Pers- en Culturele Zaken. Vanaf 1 augustus 2018 tot en met 1 februari 2019 is op deze afdeling een plaats beschikbaar voor een stagiair(e).
Lees verder

Uitnodiging Koningsdagviering Warschau
Lees verder

King's Day Party 2018
Some of you may already have written it down in ''koeienletters" in your agendas: on the 28th of April from 17.00 to 22.00 the Dutch embassy organizes the annual King's Day party. Please note that big bags are prohibited, and that the embassy does not provide parking space. We are looking forward to welcoming you the 28th!
Lees verder

Zakendoen in Oost-Afrika?
Heeft u interesse in de zakelijke mogelijkheden in Oost-Afrika? Wilt u in één middag spreken met de lokale Nederlandse ambassades, sectorvertegenwoordigers en bedrijven met ervaring in de regio? Kom dan 25 mei naar de East Africa Business Dialogue bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken.
Lees verder