Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

woensdag 9 mei 2018

Aanvragen uitvoercertificaten melkpoeder naar Dominicaanse Republiek - mei 2018

Aanvragen uitvoercertificaten melkpoeder naar Dominicaanse Republiek - mei 2018
Nieuwsbericht 18.036 - Aanvragen voor uitvoercertificaten kunt u indienen van 22 mei tot en met 30 mei 2018, uiterlijk om 13.00 uur.
Lees verder

Bijeenkomst vertegenwoordigers multilaterale banken
Bent u op zoek naar informatie over projecten die financiering krijgen van multilaterale banken? Kom dan op 30 mei naar de bijeenkomst in Den Haag. Maak kennis met Nederlandse vertegenwoordigers van multilaterale banken en hoor meer over de mogelijkheden.
Lees verder

Bewijs en aanvragen voor GATT bevroren rundvlees
Nieuwsbericht 18.037 - Op 26 april 2018 hebben wij een nieuwsbericht geplaatst voor aanvragen in de rundersector in mei 2018.
Lees verder

Informatiebijeenkomst tweede DHI-tender 2018 - Den Haag
Wilt u in het buitenland een project uitvoeren of investeren in een onderneming? Of wilt u mogelijke afnemers overtuigen van uw technologie? Kom dan op donderdag 21 juni naar de bijeenkomst over subsidieregeling DHI (Demonstratieprojecten, Haalbaarheidsstudies en Investeringsvoorbereidingsstudies)...
Lees verder

Informatiebijeenkomst tweede DHI-tender 2018 - Eindhoven
Wilt u in het buitenland een project uitvoeren of investeren in een onderneming? Of wilt u mogelijke afnemers overtuigen van uw technologie? Kom dan op dinsdag 26 juni naar de bijeenkomst over subsidieregeling DHI (Demonstratieprojecten, Haalbaarheidsstudies en...
Lees verder