Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

maandag 7 mei 2018

Ambassade gesloten op 30 april en 1 mei

Ambassade gesloten op 30 april en 1 mei
De Nederlandse Ambassade in Stockholm is gesloten op maandag 30 april en dinsdag 1 mei.
Lees verder

Mei-juni: Hulp bij Brexit on Tour
Handelt uw onderneming met of in het Verenigd Koninkrijk? Dan is het verstandig u goed te laten informeren over de gevolgen van de Brexit, in het algemeen en specifiek voor uw bedrijf. In mei en juni gaan Rijksoverheid, banken, Evofenedex, MKB-Nederland en VNO-NCW samen op tournee door Nederland.
Lees verder

Nieuwe tool voor aanvragen van paspoort of ID-kaart
Er is een nieuwe tool voor paspoorten en ID-kaarten op Nederlandwereldwijd. De tool maakt het bezoekers makkelijker om een paspoort of ID-kaart aan te vragen in het buitenland of bij een grensgemeente. Dankzij de tool kunt u online een persoonlijke checklist maken van de documenten die u nodig heeft bij uw aanvraag.
Lees verder

Stage vacature economische diplomatie Bolivia
Stage vacature voor economische diplomatie in Santa Cruz, Bolivia voor de periode 6 augustus 2018 - 31 januari 2019 (enige flexibiliteit) Op het consulaat in Santa Cruz zijn een handelsmedewerker en consulair medewerker werkzaam. Daarnaast is er een Honorair Consul. Het consulaat houdt zich voornamelijk bezig met de behartiging van Nederlandse economische belangen en met consulaire zaken. Santa Cruz wordt gezien als het economisch centrum van Bolivia. Een aantal Nederlandse bedrijven is hier...
Lees verder

Vacature Leerkracht Taaltoekel Addis Abeba
De Nederlandse school in Addis Abeba zoekt naar een deeltijd leerkracht voor 2,5 of 5 uur lestijd (exclusief voorbereidingstijd) voor het basisonderwijs per 27 augustus 2018.
Lees verder