woensdag 30 mei 2018

Chili: Kom je ook gezellig borrelen op 7 juni?

Uitnodiging Nederlandse Borrel
Graag zien we jullie komende donderdag 7 juni tijdens de maandelijkse borrel. Iedereen is vanaf 19:00 uur van harte welkom in Flannery's Beer House (Tobalaba 379, Providencia). Ons bestuurslid Cécile (foto) zal deze borrel hosten en zal op de tweede verdieping, op het balkon, te vinden zijn.

EuroCineFest

Momenteel vindt het 20e EuroCineFest plaats in Chili (van 22 mei tot en met 10 juni).

Op dinsdag 5 juni vanaf 20:15hr zal de Nederlandse film La Holandesa (Messi and Maud) worden vertoond in Centro Cultural La Moneda, Santiago. Entree is gratis.
De film gaat over de Nederlandse Maud die tijdens een vakantie in Chili haar man verlaat om alleen te reizen. Onderweg ontmoet ze Messi, een lokale jongen die een leegte in haar hart vult, en de twee beginnen aan een road trip om zichzelf opnieuw uit te vinden.

Voor meer informatie, klik hier.

Met vriendelijke groet,

De Nederlandse Vereniging