Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

woensdag 23 mei 2018

Consulaire team bezoekt voor aanvraag reisdocumenten de regio Levante "La Nucia"

Consulaire team bezoekt voor aanvraag reisdocumenten de regio Levante "La Nucia"
Woont u in de Regio Levante en heeft u een nieuw reisdocument nodig (Paspoort of Nederlandse Identiteitskaart (NIK))? Dan is de volgende informatie voor u van belang: Het Consulaire Team van de Nederlandse ambassade te Madrid bezoekt op 11, 12 en 13 juni La Nucia om Nederlanders in de gelegenheid te stellen om onder bepaalde voorwaarden een aanvraag in te dienen voor een paspoort en/of identiteitskaart. Deze mogelijkheid is in principe bedoeld voor Nederlanders die gedurende een lange periode...
Lees verder

Staatsbezoek Estland
Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima brengen dinsdag 12 juni en woensdag 13 juni 2018 op uitnodiging van president Kersti Kaljulaid een staatsbezoek aan de Republiek Estland. Het Koninklijk Paar wordt hierbij vergezeld door minister Stef Blok van Buitenlandse Zaken.
Lees verder

Internationaal netwerken voor agri- & foodondernemers
Op 20 juni kunt u als (agro)ondernemer met internationale activiteiten of ambities speeddaten met agri & foodspecialisten van Nederlandse ambassades én buitenlandse handelsraden in Nederland van ruim 60 landen. Het event is een samenwerkingsverband van het ministerie van LNV, de Rabobank en het Trade Counsellor-netwerk van buitenlandse ambassades in Nederland.
Lees verder

CG-Toronto zoekt twee stagiaires per 15 augustus 2018
Wij zijn op zoek naar twee stagiares voor het consulaat-generaal in Toronto. De gewenste start van de stageperiode is 15 augustus. De stageperiode belooft uitdagend, inhoudelijk en leerzaam te worden! Klik hier meer informatie over de stageplaatsen [let op: Engelstalige stage-beschrijving].
Lees verder

Addis Abeba: een stad vol VW kevers
In Ethiopie rijden duizenden oude VW kevers. Bengt van Loosdrecht, ambassadeur in Addis Abeba, fotografeerde er ruim 600. In alle kleuren en staten. Rijdt hij er zelf in? 'Ben je gek, die dingen zijn levensgevaarlijk".
Lees verder