zondag 6 mei 2018

Duitsland: Dauwtrappen 2018

Dauwtrappen 2018

Voor alle vroege vogels organiseren we dit jaar weer de bekende Nederlandse traditie, het dauwtrappen op Hemelvaartsdag 10 mei. Vreselijk vroeg, maar ook vreselijk gezellig.

We verzamelen om 06.00 uur bij ons clubhuis in Seedorf. Vandaar neemt onze gids Theo Biezeman ons mee voor een wandeling door de bossen.

Na afloop is er voor de deelnemers in "Klein Seedorf" een lekker maar eenvoudig ontbijt. De kosten hiervoor bedragen Euro 3,00 per persoon, ter plaatse te voldoen.

Zoals gebruikelijk kunt u zich opgeven via email aan aanmelding@ntvs.de of door intekening op de lijst in ons verenigingsgebouw. Uw aanmelding graag voor 8 mei a.s. 17.00 uur.