vrijdag 4 mei 2018

NVT Nieuws 32: Terugblik Vrijmarkt, Filmavond

Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.

NIEUWSBRIEF NR: 32DATUM: 4 mei 2018

We zoeken nog een nieuwe evenementencoördinator. Meer informatie bij onze secretaris.

Terugblik NVT Koningsdag-Vrijmarkt

Vrijmarkt regen

Vreemd:
Regen, onweer en donder...
Ineens maar onophoudelijk;
Je wordt samen overvallen in je
Meest warme maand van het jaar
Alsof sponsoren, vrijwilligers,
Rijen ouders en
Kinderen slechts
Terloops de Vrijmarkt wilden vieren.

En toch was het gezellig en kwamen velen wel en sommigen door het afschuwelijke weer helaas, maar begrijpelijk, niet.

De gezelligheid, maar ook de loterij op deze natte ochtend met fantastische prijzen van een totale waarde van 55.000 baht deden velen tot het einde blijven, want geen enkele keer hoefde een winnend lot opnieuw te worden getrokken. Vele blije, jonge en ouder(e) gezichten renden door de stromende regen naar het podium om de prijzen af te halen.

De NVT dankt hierbij nogmaals al haar sponsors die deze loterij mogelijk maakten:

Bangkok BikingBistro 33B-QuikThe Green ParrotHanky PankieSunitureHotel MermaidVHPGo BangkokGo BangkokHewi Company

Ondanks het noodweer werden de kinderen door de NVT vrijwilligers leuk bezig gehouden met verbluffende resultaten. Bijvoorbeeld tekeningen van onze koning en koningin.

Vrijmarkt tekeningen

Of zie dit geweldige optreden, beschikbaar op onze Facebook pagina.

Dank aan allen die kwamen en meewerkten en de vele kinderen en hun ouders die een bijdrage leverden aan deze hopelijk eenmalige ervaring.

Vrijmarkt aandenken

KIS B-Quik

NVT-filmavond

Het is alweer tijd voor de volgend NVT-filmavond, deze keer op 10 mei.

Op deze avond wordt weer tijdens het diner op eigen kosten, dat start om 18:00 uur, door de aanwezigen bepaald welke film vanaf 19:30 uur wordt gedraaid.

Deze avond is voor eenieder toegankelijk. De film is voor NVT leden gratis, van niet-leden wordt een bijdrage van 100 baht gevraagd.

Aanmelden is niet verplicht, maar wordt gewaardeerd in verband met de capaciteit en catering, via onze secretatis.

De 3 films waaruit deze maand gekozen kan worden zijn:

Lucia de B.De AanslagDe Gelukkige Huisvrouw

Details:NVT Filmavond
Tijd:2018-05-10 18:00
Plaats:Bistro 33
Adres:22 Sukhumvit Soi 33
BTS:Phrom Phong

Vooraankondiging: Eindejaarsbarbecue

Alvast voor uw agenda: traditiegetrouw zal er een barbecue worden georganiseerd ter afsluiting van het seizoen NVT 2017-2018. Dit jaar zal dat op zaterdag 2 juni zijn. Nadere informatie volgt spoedig.

Details:Eindejaarsbarbecue
Tijd:2018-06-02 16:00-20:00
Plaats:Bistro 33

Digitalisering oudere artikelen NVT Magazine De Tegel

Tegels

Deze keer hebben we de volgende 2 oudere artikelen uit het glossy NVT Magazine De Tegel voor u beschikbaar gemaakt:

De NVT publiceert haar activiteiten ook op de Website, Facebook en YouTube.

Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

PlatinaGold
B-QuikMazarsKIS
ZilverBrons
Spirit Cinevideo ThailandAA Insurance Europcar Vischu.com

Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, stuur dan een lege e-mail via deze knop, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".