Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

maandag 14 mei 2018

Ons Oranje! Blog Art Langeler: 'O17 beseft dat er meer mogelijk is'

Blog Art Langeler: 'O17 beseft dat er meer mogelijk is'
Een daverende EK-start van het Nederlands elftal onder 17 jaar. Zo zou je de overwinningen op Duitsland en Spanje wel kunnen noemen. Van vrijdag tot en met zondag ben ik in Engeland bij het team geweest.
Lees verder

Oranje onder 17 in kwartfinale EK tegen Ierland
Oranje onder 17 zal het aanstaande maandag in de kwartfinale van het EK opnemen tegen Ierland. De Ieren plaatsten zich vanmiddag voor de laatste acht met een 0-2 overwinning op Bosnië en Herzegovina.
Lees verder

Onder 17 zonder tegendoelpunt naar kwartfinales
Oranje onder 17 heeft ook zijn laatste pouleduel op het EK in Engeland gewonnen. Na de knappe zeges op Duitsland en Spanje waren de mannen van KNVB-coach Kees van Wonderen nu te sterk voor Servië; 2-0. Komende maandag neemt Onder 17 het in de kwartfinale op tegen Ierland.
Lees verder

Nederlands elftal aanwezig bij testimonial Dirk Kuyt
Een uniek Nederlands elftal komt zondag 27 mei in actie tijdens de testimonial voor Dirk Kuyt. Verschillende (ex-)internationals waarmee de Katwijker samenspeelde zullen op het veld verschijnen.
Lees verder

Zuur gelijkspel Speelsters onder 17
Liefst 83 minuten lang was Speelsters onder 17 tot de bodem gegaan om Duitsland van zich af te houden. Toch ging het zaterdag tijdens de tweede EK-wedstrijd in Litouwen alsnog mis. Enkele seconden voor het einde maakten de oosterburen gelijk: 2-2.
Lees verder