Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

dinsdag 29 mei 2018

Ons Oranje! De trainingsstage van Nathan Aké

De trainingsstage van Nathan Aké
Het Nederlands elftal werkte de afgelopen dagen een trainingsstage af op de KNVB Campus. Nathan Aké was een van de spelers die werd uitgenodigd door bondscoach Ronald Koeman. De steunpilaar van Bournemouth genoot van de dagen in Zeist. "Het zijn leuke dagen geweest", vond Aké. "Het was zwaar, maar we hebben een leuke groep. De plek hier is top om samen dingen te doen. We zijn met Oranje een nieuwe weg ingeslagen, het is belangrijk om die koers te blijven volgen." Nooit verloren in Oranje Aké is uitgegroeid tot een vaste waarde in de selectie van het Nederlands elftal. De verdediger debuteerde op 31 mei 2017 tegen Marokko en kwam daarna ook in actie tegen Luxemburg, Zweden, Schotland, Roemenië en Portugal. Opvallend is dat Oranje al die wedstrijden won. "Hopelijk kan ik dat zo houden", lacht Aké. "Maar ik vind het vooral mooi om er weer bij te zijn. Het is altijd mooi om voor je land uit te mogen komen."
Lees verder

Oranje-debutant Vormer: 'Zenuwen? Nee, ik ben al 30 jaar hè...'
Altijd blijven dromen. Altijd keihard blijven werken. Want je bent nooit te oud om je voor het eerst bij het Nederlands elftal te mogen melden. OnsOranje reed met Ruud Vormer (30) mee naar de KNVB Campus in Zeist. Zijn eerste uitverkiezing voor Oranje dat het deze week opneemt tegen Slowakije en Italië. "Ik heb er heel veel zin in. Dit is heel mooi voor mij. Een hele eer om bij het Nederlands elftal te zitten."
Lees verder

Dartkoning Michael van Gerwen brengt bezoek aan Oranje
Het Nederlands elftal had maandag een speciale gast. Dartkoning Michael van Gerwen kwam op bezoek bij het trainingskamp van Oranje. De tweevoudig winnaar van het World Championship ging de strijd aan met een aantal internationals en werd soms verbaasd door het hoge niveau van een aantal spelers. Zo lukte het een van de internationals zelfs om Van Gerwen een leg af te snoepen.
Lees verder