Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

donderdag 31 mei 2018

Ons Oranje! Nieuwe gezichten maken indruk op de bondscoach

Nieuwe gezichten maken indruk op de bondscoach
Bondscoach Ronald Koeman riep voor de interlands tegen Slowakije en Italië een aantal 'nieuwe' spelers op. Die nieuwe gezichten - oude bekenden van de bondscoach - kunnen hem wel bekoren.
Lees verder

OnsOranje neemt Oranje ClubCard volledig in eigen hand
OnsOranje gaat de uitgifte van de Oranje ClubCard vanaf 1 juli 2018 volledig in eigen hand nemen. Vanaf deze datum is OnsOranje het enige kanaal waar de Oranje ClubCard kan worden afgenomen. Dat heeft de KNVB dinsdag bekend gemaakt.
Lees verder

Kevin Strootman aanvoerder tegen Slowakije
Kevin Strootman draagt tegen Slowakije de aanvoerdersband van het Nederlands elftal. Eerste captain Virgil van Dijk krijgt rust na de Champions League-finale van afgelopen weekend en staat niet in de opstelling, net als Georginio Wijnaldum.
Lees verder

Remise voor Oranje in snikheet Slowakije
Het Nederlands elftal heeft de flitsende overwinning op Portugal – 0-3, twee maanden geleden – geen passend vervolg kunnen geven. In een oefenduel in en tegen Slowakije werd het donderdagavond 1-1. Quincy Promes was de maker van de Hollandse treffer.
Lees verder

Koeman: 'Uiteindelijk moeten we gewoon winnen'
De eerste helft van Slowakije-Nederland. Bondscoach Ronald Koeman ziet een bijzonder matig Oranje en laat dat duidelijk blijken. Wat volgt is een veel beter tweede bedrijf, al moet hij genoegen nemen met een gelijkspel: 1-1. "Uiteindelijk moeten we de wedstrijd hier gewoon winnen."
Lees verder