Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

dinsdag 22 mei 2018

Ons Oranje! Oranje onder 17 Europees kampioen!

Oranje onder 17 Europees kampioen!
Oranje onder 17 heeft zich gekroond tot Europees kampioen. De ploeg van trainer Kees van Wonderen won, na een zeer enerverende finale die eindigde in 2-2, in de stafschoppenserie met 1-4 van Italië.
Lees verder

Onder 17 doet wat het heeft gezegd: 'Altijd vertrouwen gehad'
Zondag 20 mei 2018. Het is een datum die geen van de spelers van Oranje onder 17 ooit nog zal vergeten. Want op die dag deed de ploeg van KNVB-coach Kees van Wonderen wat het al vanaf het begin had gezegd: 'Wij worden Europees kampioen', klonk het steeds. En zo gebeurde het.
Lees verder

Koorevaar: 'Toen ik hem stopte, wist ik; die beker is binnen'
Hij keek hem eens diep in z'n ogen. Voor Joey Koorevaar stond de tweede penaltynemer van Italië, Edoardo Vergani. 'Jij bent van mij', zei de keeper zonder zijn mond te bewegen. De Italiaanse spits keek naar de grond. Hoe moest hij de bal in de lieve vrede langs deze penaltykiller krijgen?
Lees verder

Van de Looi nieuwe coach Jong Oranje
Erwin van de Looi is de nieuwe coach van Jong Oranje. Hij volgt daarmee Art Langeler op, die per 1 mei 2018 directeur voetbalontwikkeling geworden is bij de KNVB.
Lees verder

De kampioenen van Onder 17 zijn weer thuis!
Als ware helden zijn de spelers van Nederland onder 17 maandag onthaald op Rotterdam The Hague Airport. Bij aankomst werden de kersverse Europees kampioenen getrakteerd op een luid gejuich en applaus.
Lees verder