Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

vrijdag 4 mei 2018

Ouderenzorg China-programma van start

Ouderenzorg China-programma van start
Op woensdag 25 april werd in Den Haag een Nederlands publiek-private samenwerking (PPS) gestart op het gebied van ouderenzorg in China.
Lees verder

Ghana Business Forum
Bent u actief op het gebied van deltatechnologie en Integrated Water Resources Management (IWRM) en wilt u zakendoen in Ghana? Doe dan mee aan het Ghana Business Forum op woensdagmiddag 16 mei in Den Haag. Ghana wil leren van de Nederlandse expertise op het gebied van deltatechnologie en IWRM....
Lees verder

Healthy Future Partnering Event in Liverpool
Is uw bedrijf actief in de sector Life Science & Health? Wilt u uw kansen verkennen op de Britse markt? Kom dan naar het Healthy Future Partnering Event in Liverpool op 26 juni, met een extra mogelijkheid voor een maatwerkprogramma op 27 juni. Het Partnering Event is interessant voor u als uw...
Lees verder

Verenigd Koninkrijk ratificeert UPC Agreement
Op 26 april ratificeerde het Verenigd Koninkrijk het 'Agreement on a Unified Patent Court' (UPC Agreement) ofwel de 'Overeenkomst betreffende een eengemaakt octrooigerecht'.
Lees verder

Octrooiblog: European Inventor Award, your votes please!
Ze zijn er weer, de nominaties! Onder de 15 finalisten die kans maken op de 'European Inventor Award' van het Europees Octrooibureau zijn ook dit jaar weer 2 Nederlanders.
Lees verder