vrijdag 4 mei 2018

Club Moskou

Dodenherdenking 4 mei

Zeer geachte leden van de Nederlandse Gemeenschap in Moskou,

Ieder jaar vindt op 4 mei de Nationale Herdenking plaats. Daarbij worden allen herdacht - burgers en militairen - die in het Koninkrijk der Nederlanden, of waar ook ter wereld, zijn omgekomen sinds het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog, in oorlogssituaties en bij vredesmissies.

Ook in Moskou zal dit jaar weer een herdenkingsplechtigheid worden gehouden op 4 mei. De plechtigheid vindt, als gebruikelijk, plaats bij de gedenksteen op de Vvedenskoie Begraafplaats voor Luitenant G.H.M. van der Waals van het voormalig Koninklijk Nederlandsch-Indisch Leger.
Enige achtergrondinformatie over Van der Waals en een routebeschrijving naar de herdenkplaats is bij deze uitnodiging gevoegd.

Alle Nederlanders, die zich op 4 mei in Moskou bevinden, nodig ik hierbij van harte uit om aan de herdenking deel te nemen.

Met vriendelijke groet,

Renée Jones-Bos
Ambassadeur

Meer informatie en het programma kunt u hier vinden.