Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

dinsdag 22 mei 2018

Vacature stagiair(e) bij de Nederlandse ambassade te Bogotá �C Economische Afdeling

Vacature stagiair(e) bij de Nederlandse ambassade te Bogotá �C Economische Afdeling
De Nederlandse ambassade te Bogotá biedt de mogelijkheid om stage te lopen op de Economische Afdeling. Het betreft een meeloopstage vanaf 8 augustus 2018 voor een periode van zes maanden. Eventueel is er ruimte voor het uitvoeren van een eigen onderzoek.
Lees verder

Nederlandse F-16's nemen deel aan grote internationale oefening 'Tiger Meet' op Poznan Krzesiny luchtmachtbasis.
Zes Nederlandse F-16 jachtvliegtuigen van de vliegbasis Volkel nemen sinds 14 mei deel aan de tweeweekse internationale oefening NATO Tiger Meet (NTM) 2018 op vliegbasis Poznan-Krzesiny in Polen. Alle deelnemende internationale eenheden hebben een tijger of katachtige in hun squadronembleem. Gedurende twee weken trainen Europese jachtvliegtuig- en helikoptereenheden en een AWACS radartoestel gesimuleerde scenario's. In totaal nemen zestien landen met 70 (jacht)vliegtuigen, 24 squadrons en 1500...
Lees verder

Consulaat Hong Kong Gesloten
Het Consulaat is gesloten op dinsdag, 22 mei (Budda's Birthday).
Lees verder

Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima bezoeken Letland
Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima brengen op maandag 11 en dinsdag 12 juni 2018 op uitnodiging van president Raimonds Vējonis een staatsbezoek aan de Republiek Letland. Het Koninklijk Paar wordt hierbij vergezeld door minister Stef Blok van Buitenlandse Zaken.
Lees verder

Goed bezig met blauw, groen en oranje netwerken tijdens IFAT 2018!
Op 14 mei startte de IFAT - 's werelds belangrijkste beurs op het gebied van water en milieutechnologie - in München. Tijdens deze beurs nodigden het consulaat-generaal München, Netherlands Water Partnership, Global Matching en de ambassade in Berlijn uit voor twee netwerkborrels en een circulair ontbijt. Wat was er te beleven en wat waren de resultaten?
Lees verder