Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

zondag 6 mei 2018

VBNGBk: Stelling voor de maand mei 2018

Stelling voor de maand mei 2018
Voor de maand mei 2018 leggen we u de volgende vraag voor: Ik ben resident in mijn woonland. Als mijn partner overlijdt en ik alleen kom te staan, dan ga ik zeker terug naar Nederland. dan denk ik er over om terug te gaan naar Nederland. dan blijf ik zeker in mijn woonland wonen. dan […]
Lees verder

De lage rentestanden en het expireren van uw lijfrente
Bij de huidige lage rentestanden is het zinvol om ook eens te kijken naar een beleggings-lijfrente in plaats van de standaard variant bij een bank of verzekeraar. Vanwege het perspectief op een hoger rendement is beleggen altijd al een interessant alternatief voor een spaarrekening geweest. Zo ook voor beleggen met een lijfrentevermogen. Echter, u dient […]
Lees verder

ABN Amro wijst klanten buiten Europa nu echt de deur
In november 2016 berichtten wij al over de plannen van ABN Amro om klanten buiten Europa af te gaan stoten. Eind februari 2018 werd duidelijk dat en hoe die plannen zullen doorgaan. Meer dan 10.000 klanten van ABN Amro buiten Europa moeten binnen zes maanden een andere bank zoeken. Na een eerste aankondiging eind 2016 gaat […]
Lees verder