vrijdag 4 mei 2018

Verenigde Staten: Thank You en voorleesmiddag mei

Koningsdag 2018

Thank you!

Thank you all for making this a fun afternoon! Thank you Ronald and Anke Nijssen for organizing this again. Thank you Pauline, Monique, Harry, Saskia, Rick, Marta, Ellie, Herman, Rebecca, Peter, Erwin, Julia, thank you Dan for the pictures (more on Facebook.) Also thanks to those who brought books, we had hundreds of them to hand out. Let me know who I forgot.

Our next event (in Dutch) is:

Zaterdag 19 mei Voorleesmiddag met pannenkoeken en poffertjes. Lokale Nederlandse schilderes Cora Vlug-Bot heeft een kinderboek geïllustreerd getiteld Struis is Struis. De schrijfster is Pauline Coenen. Cora zal voorlezen en de kinderen leren hoe ze zelf illustraties kunnen maken. Getekende exemplaren zijn beschikbaar voor verkoop.

4-6:30PM bij de familie Muskens in Lancaster.

Rsvp:  Wilfred Muskens: philadelphia@nlconsulate. com

The Netherlands America Association of the Delaware Valley