vrijdag 8 juni 2018

Duitsland: Avondvierdaagse 2018

Avondvierdaagse 2018

Na het succes van vorig jaar wilden we het nog eens weten. De vereniging wilde weer met een groep aan de avondvierdaagse meedoen. Deze keer nam Folkert de organisatie in de hand. Maandag 4 juni ging een groep wandelaars van de NTVS voor de 5 km route van start. Een aantal mensen waren verhinderd, maar toch hadden we een gezellige groep met 14 personen. Onderweg werden we goed verzorgd door Kees, Jos en Geert. Het weer meende het goed met ons: maandag was het aangenaam weer om te lopen maar iedere dag werd het een paar graden warmer. Gelukkig liepen we de laatste dag lekker door het bos waar het niet zo warm was zodat alle wandelaars ook het eindpunt bereikten. Hier konden we trots onze medailles opspelden en werden verrast met een bloemetje door Trudy, Edda en Loek. Alle wandelaars bedankt voor de deelname en alle helpers bedankt voor de goede zorg. Voor meer foto's hier klikken.