zondag 24 juni 2018

Frankrijk: sterrenkijkavond

logo Neerlandia NIEUWSBRIEF

Van de redactie
Neerlandia sluit het seizoen 2017-2018 af met twee typische zomers activiteiten: sterren en planeten kijken voor het hele gezin en zwemmen voor tieners. Geef u gauw op! Daarna houdt Neerlandia zomervakantie. We wensen u een heel relaxte zomer!

Donderdag 28 juni : Sterrenkijkavond bij sterrenwacht Jolimont.
Zondag 1 juli : Tieneruitje zwemmen

Nieuwsbrief

Als de rest van de nieuwsbrief hier niet onder staat heeft U waarschijnlijk uw contributie voor 2018 nog niet voldaan.
Als lid van Neerlandia kunt U deelnemen aan alle activiteiten en ontvangt U ongeveer 10 keer per jaar per email de nieuwsbrief met de agenda, actualiteiten en handige weetjes. Word dus ook lid!
Hoe? Download het inschrijfformulier, vul het in en stuur het met een chèque van 20€ naar: Neerlandia, 33 impasse de la Baraquette, 31400 Toulouse.
U kunt dit bedrag ook overmaken op nummer FR76 1027 8022 1300 0203 0230 123
Voor dit bedrag worden tegelijkertijd ook alle evt. gezinsleden lid.
U kunt zich ook als lid opgeven tijdens onze activiteiten, zoals op het open podium en de boekenbeurs die op 11 maart in de zaal Achiary plaatsvinden, of bij taal-thee diezelfde middag.
Bent U wel al lid? Dan is er iets fout gegaan. Onze excuses. Laat het ons gauw weten zodat dit kan worden rechtgezet.
U kunt ons bereiken op contact@neerlandia.fr.