Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

woensdag 20 juni 2018

Ons Oranje! Aftermovie van een spannende avond in Heerenveen

Aftermovie van een spannende avond in Heerenveen
Door het oog van de naald kroop het Nederlands vrouwenelftal dinsdagavond in Heerenveen. Het team van bondscoach Sarina Wiegman leek tegen Slowakije af te stevenen op een 0-0 gelijkspel, maar diep in de blessuretijd schoot Lieke Martens de OranjeLeeuwinnen alsnog naar de overwinning!
Lees verder

Blog Art Langeler: Volle kracht vooruit naar het nieuwe seizoen
Met de laatste interland van het Nederlands vrouwenelftal is er een einde gekomen aan het seizoen 2017-2018. De competities zijn afgelopen en de interlands overal gespeeld. Tijdens het reces beginnen de voorbereidingen op het nieuwe jaar.
Lees verder

Vrouwen onder 20 oefent tegen Duitsland in aanloop naar WK
Vrouwen onder 20 neemt het op dinsdag 24 juli op tegen de leeftijdsgenoten uit Duitsland. De wedstrijd wordt gespeeld in het Hubert-Houben-Stadion in Goch en begint om 18.00 uur. Kaarten voor de wedstrijd zijn vanaf nu via de Duitse voetbalbond te bestellen.
Lees verder

Onder 16 bereidt zich voor op Nordic Tournament
Het Nederlands elftal voor speelsters onder 16 jaar verzamelt dinsdag 26 juni in Zaltbommel. Het team van KNVB-coach Roos Kwakkenbos werkt daar een tweedaagse activiteit af.
Lees verder

Voormalig zaalvoetbalinternational Leen Kiers (72) overleden
De KNVB heeft het droevige bericht ontvangen dat voormalig zaalvoetbalinternational Leen Kiers dinsdag is overleden. Kiers is 72 jaar geworden. De oud-speler van onder meer De Haantjes en Bouwfonds was al enige tijd ziek.
Lees verder