woensdag 20 juni 2018

Ons Oranje! Anouk Dekker terug in basis OranjeLeeuwinnen

Anouk Dekker terug in basis OranjeLeeuwinnen
Ten opzichte van de laatste interland tegen Ierland voert bondscoach Sarina Wiegman één wijziging door in de basisopstelling; Anouk Dekker zal centraal achterin starten in plaats van Stefanie van der Gragt.
Lees verder

OranjeLeeuwinnen walsen na rust over Noord-Ierland heen
De OranjeLeeuwinnen zijn weer een stapje dichterbij het WK in Frankrijk. Uit tegen Noord-Ierland werd met 0-5 gewonnen. De zesde keer op rij in een kwalificatiewedstrijd de nul is tevens een record voor de OranjeLeeuwinnen.
Lees verder

Blog Art Langeler: Hoe hebben onze jeugdteams het gedaan?
We hebben het vaak over het proces van onze teams, over de ontwikkelingen die er zijn geweest en hoe we de jonge spelers voorbereiden op de volgende stap(pen). Dat wil ik vandaag niet doen: in deze blog benoemen we het 'product' van de jongenslijn nationale jeugdteams.
Lees verder

Opnieuw knieblessure voor Tessel Middag
Tessel Middag heeft tijdens de training op zondag 10 juni een knieblessure opgelopen. Deze week zal nader onderzoek plaatsvinden naar de ernst van de blessure.
Lees verder

Foppe verrast OranjeLeeuwinnen in Heerenveen
Foppe de Haan kwam maandag langs bij de laatste training van de OranjeLeeuwinnen voorafgaand aan hun duel tegen Slowakije. In zijn eigen Heerenveen kwam de voormalig assistent van de ploeg even gedag zeggen.
Lees verder