Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

dinsdag 5 juni 2018

Ons Oranje! Argentinië opnieuw te sterk voor CP-team

Argentinië opnieuw te sterk voor CP-team
Zes gespeeld, zes verloren. Het zijn de harde cijfers van de oefencampagne die het CP-team op weg naar het EK in eigen land in de afgelopen maanden afwerkte. Na eerdere nederlagen tegen Engeland en Duitsland, was nu Argentinië ook in het tweede onderlinge duel te sterk; 0-1.
Lees verder

Nu live: Persconferentie vooruitblik Italië - Nederland
Tijdens een persconferentie blikken bondscoach Ronald Koeman en middenvelder Marten de Roon vooruit naar de oefeninterland Italië - Nederland. Het duel staat maandag 4 juni om 20.45 uur op het programma, in het Allianz Stadium te Turijn.
Lees verder

Ruud Vormer in de basis tegen Italië
Na zijn debuut als invaller afgelopen donderdag, start Ruud Vormer tegen Italië voor de eerste keer in de basis van het Nederlands elftal. Hij staat op het middenveld naast Marten de Roon en Georginio Wijnaldum.
Lees verder

Aké voorkomt nederlaag Oranje tegen Italië
Een laat doelpunt van Nathan Aké heeft ervoor gezorgd dat het Nederlands elftal niet heeft verloren van Italië. De speler van Bournemouth kopte Oranje in Turijn naast Italië: 1-1. Afgelopen donderdag eindigde de oefenwedstrijd tegen Slowakije in dezelfde eindstand.
Lees verder

Aftermovie Italië - Nederland
Het Nederlands elftal speelde maandagavond met 1-1 gelijk tegen Italië. Nadat de Italianen via Simone Zaza op voorsprong waren gekomen halverwege de tweede helft en niet veel later met tien man verder moesten na rood voor Domenico Criscito, knikte Nathan Aké vlak voor tijd de gelijkmaker binnen.
Lees verder