Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

donderdag 7 juni 2018

Ons Oranje! Voorlopige selectie trainingsstage Speelsters onder 16

Voorlopige selectie trainingsstage Speelsters onder 16
Het Nederlands elftal voor speelsters onder 16 jaar komt op 26 en 27 juni bijeen voor een tweedaagse trainingsstage. Deze stage is ter voorbereiding op het Nordic Tournament, dat van 30 juni tot en met 9 juli in Noorwegen plaatsvindt.
Lees verder

Voorlopige selectie trainingsstage Speelsters onder 15
Het Nederlands elftal voor speelsters onder 16 jaar komt op 26 en 27 juni bijeen voor een tweedaagse trainingsstage. Deze stage is ter voorbereiding op het Nordic Tournament, dat van 30 juni t/m 9 juli in Noorwegen plaatsvindt.
Lees verder

Sporttuin in Prinses Maxima Centrum geopend door Oranje
De spelers van het Nederlands elftal hebben vanmiddag, dinsdag 5 juni, een sporttuin in het Prinses Maxima Centrum voor Kinderoncologie geopend. De internationals hebben op hun kosten de tuin laten aanleggen in het grootste kinderkankerziekenhuis in Europa.
Lees verder

Oud-international Tinus Bosselaar (82) overleden
Oud-international en Spartaan Tinus Bosselaar is op 82-jarige leeftijd overleden. De geboren Rotterdammer speelde zeventien keer voor het Nederlands elftal en scoorde daarin vier keer.
Lees verder

Simone Prins voor de 300e keer bij Oranje op de tribune
Voor supporter Simone Prins was de oefeninterland Italië – Nederland haar driehonderdste wedstrijd die ze bezocht als supporter van het Nederlands elftal.
Lees verder