Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

dinsdag 12 juni 2018

Spanje: Waterafsluiting 15 mei 2018

NVOC "De Lage Landen"
Waterafsluiting 15 mei 2018
Wij willen u informeren dat het water op 15 mei 2018 tijdelijk zal worden afgesloten voor verbeteringen aan het leidingnet.
Lees verder

Royal Wedding bij NVOC 19 mei
Heb je zin om samen naar de huwelijksvoltrekking te kijken op de grote TV in ons eigen Clubhuis onder genot van een drankje en lekkere hapjes bij een High Tea?
Lees verder

KKK 27 mei
De laatste KKK wandeling, met lunch, van dit voorjaar zal gehouden worden op zondag 27 mei.
Lees verder

Tafeltje pimpen!
Gistermiddag in het clubhuis, na een uiterst plezierig verlopen Algemene Ledenvergadering, zaten we met een aantal mensen aan de grote stamtafel. De tafel die vroeger van ons clublid Ad de Jongh was.
Lees verder

Vlaggetjesdag op de Ifach
Ook in Moraira vieren we de verjaardag van de koning. Het clubhuis van de golfbaan kleurt op deze zaterdagmorgen langzaam maar zeker oranje met de leden van de NVOC.
Lees verder

Nieuw in de bieb: De dag van de doden – Nicci French
Al acht jaar lang wordt Frieda Klein achtervolgd door Dean Reeve. De Frieda Klein-reeks van Nicci French is een van de bestverkochte thrillerseries van Nederland.
Lees verder

Openingstijden bibliotheek zomer 2018
Lees verder

Verslag Bergstappers Plus 20 mei 2018
Op 20 mei hebben wij met een groep van 16 mensen, onder leiding van Frans van de Steenoven, een Bergstappers Plus wandeling gemaakt. Het doel van de tocht was de Caballo Verde.
Lees verder

Just Us: Van niets naar iets
De band Just Us heeft haar roots in de NVOC. Theo Tappen begon met de band door in 2012 een oproep te plaatsen in de nieuwsbrief van de NVOC.
Lees verder