donderdag 21 juni 2018

Stage bij de Nederlandse Ambassade Lissabon - Beleidscluster/Economisch

Stage bij de Nederlandse Ambassade Lissabon - Beleidscluster/Economisch
De post Lissabon is op zoek naar een stagiair(e) voor de periode medio september 2018 t/m medio december 2018 (3 maanden).
Lees verder

De Nederlandse ambassade in Tunis is op zoek naar een stagiair(e) - Politiek
De Nederlandse Ambassade in Tunis zoekt een stagiair(e) voor de politieke afdeling voor de periode 16 september 2018 – 28 februari 2019.   Ben je geïnteresseerd in de unieke democratische transitie die het land doormaakt, en lijkt het je leuk om je enkele maanden onder te dompelen in de kleurrijke Tunesische cultuur, reageer dan uiterlijk 27 juni op onze vacature! We zoeken iemand die in de eindfase van een voor de functie relevante WO-studie zit en naast het Nederlands ook het Engels en Frans...
Lees verder

Denk mee over de dienstverlening voor Nederlanders in het buitenland
Paspoorten verlengen, visa aanvragen of hulp bij nood: het ambassadenetwerk van het ministerie van Buitenlandse Zaken staat 24 uur per dag klaar voor Nederland en Nederlanders in het buitenland. Heeft u ideeën over hoe we Nederlanders in het buitenland verder kunnen helpen? Laat het weten aan het kabinet en vul de online enquête in!
Lees verder

Overleg secretarissen-generaal op ambassade Parijs
De ambassade in Parijs organiseerde van 13 t/m 15 juni het tweejaarlijkse werkbezoek aan het buitenland van het overleg van de secretarissen-generaal (SGO). De sg's van de Nederlandse ministeries spraken er met hun Franse collega's, ambassadeur Pieter de Gooijer en het ambassadepersoneel.
Lees verder

Sluiting Consulaire afdeling
Op 19 september 2018 is de consulaire afdeling van de ambassade gesloten.
Lees verder