Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

vrijdag 22 juni 2018

Voorlichtingsbijeenkomst WBSO voor intermediairs - Zwolle

Voorlichtingsbijeenkomst WBSO voor intermediairs - Zwolle
Wilt u een bedrijf adviseren over hoe het de kosten voor research en development kan verlagen? Kom dan naar een van onze voorlichtingsbijeenkomsten over de WBSO. Tijdens deze bijeenkomst lichten adviseurs van de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) de mogelijkheden van de WBSO toe en...
Lees verder

Voorlichtingsbijeenkomst WBSO voor ondernemers, Utrecht
Wilt u met uw bedrijf een R&D-project uitvoeren? De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) organiseert in het najaar 2 voorlichtingsbijeenkomsten over de WBSO. Via de fiscale regeling WBSO (Wet Bevordering Speur en Ontwikkelingswerk) stimuleert het Ministerie van Economische Zaken en...
Lees verder

Aanvragen invoercertificaten sector granen
Nieuwsbericht 18.048 - Vanaf 2 juli 2018 kunt u wekelijks op vrijdag invoercertificaten aanvragen voor mais en zachte tarwe.
Lees verder

Aanvragen invoercertificaten sector rijst
Nieuwsbericht 18.047 - Van 2 tot en met 13 juli 2018, uiterlijk om 13.00 uur, kunt u invoercertificaten aanvragen voor tariefcontingenten in de sector rijst.
Lees verder

Opening (digitale) inschrijving gezouten pluimveevlees
Nieuwsbericht 18.049 - Van 2 tot en met 9 juli 2018, uiterlijk om 13.00 uur, kunt u aanvragen indienen voor de invoerregeling gezouten en ander pluimveevlees van oorsprong uit Brazilië, Thailand en ander
Lees verder

Oranje Handelsmissiefonds open voor inschrijvingen
Heeft u internationale ambities en wilt u uw exportdroom waarmaken? Schrijf u dan in voor het Oranje Handelsmissiefonds (OHMF) en maak kans op een jaar lang ondersteuning.
Lees verder

Music Connects verbindt jongeren in Kosovo en Macedonië met steun van Creative Twinning
Het project Music Connects zorgt met muziekonderwijs en concerten voor verbinding tussen jongeren in etnisch verdeelde steden in Kosovo en Macedonië.
Lees verder

Save the date: Nationaal Export Event 2018
Exporteert u goederen of diensten? Wilt u meer weten over internationaal zakendoen? Kom dan op woensdag 3 oktober 2018 naar het Nationaal Export Event, hét evenement voor startende en ervaren exporteurs die willen investeren in internationaal succes.Programma Het programma van het Nationaal Export...
Lees verder

Toewijzing invoercertificaten pluimveevlees juni 2018
Nieuwsbericht 18.050 - Begin juni kon u certificaten aanvragen voor een aantal invoerregelingen in de pluimveevlees- en eiersector.
Lees verder

Aanvragen invoercertificaten knoflook 2e deelperiode 2018
Nieuwsbericht 18.051 - Van 2 tot en met 9 juli 2018, uiterlijk om 13.00 uur, kunt u invoercertificaten aanvragen voor verse knoflook van de GN code 0703 20 00.
Lees verder