dinsdag 31 juli 2018

Gezocht : Locatie voor Sinterklaasviering

HELP !!

Brief aan sinterklaas

Dutch Connection Bordeaux is op zoek naar een Sinterklaas-waardige locatie om de Goed Heiligman en zijn Pieten op zaterdag 1 - of zondagmiddag 2 december te kunnen ontvangen.

Wij zoeken een centraal gelegen locatie in - of op redelijke afstand van Bordeaux.
De locatie dient voorzien te zijn van een grote zaal en één of twee kleinere ruimtes (voor de voorbereiding).

Laat u het ons zo snel mogelijk via info@dcbdx. fr weten als u de Club kunt helpen?

Met vriendelijke groeten,

Het Bestuur van Dutch Connection Bordeaux

Dutch Connection Bordeaux streeft ernaar evenementen gratis danwel tegen kostprijs aan haar leden en hun kinderen aan te bieden. Dit betekent dat het budget voor een locatie minimaal is.
Wij staan open voor alle ideeën!