Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

donderdag 12 juli 2018

Nationaal Export Event voor contacten en inspiratie

Nationaal Export Event voor contacten en inspiratie
Exporteert u goederen of diensten? Wilt u meer weten over internationaal zakendoen? Kom dan op woensdag 3 oktober 2018 naar het Nationaal Export Event, hét evenement voor ondernemers die willen investeren in internationaal succes.
Lees verder

Wouter Bos bestuursvoorzitter Invest-NL en directeur van opbouwfase
Wouter Bos, bestuursvoorzitter van het VUmc en oud-minister van Financiën, is de beoogd bestuursvoorzitter (CEO) van Invest-NL, en zal tot het moment van oprichting directeur van de opbouwfase zijn.
Lees verder

Start-ups naar Consumer Electronic Show (CES) met StartupDelta Special Envoy ZKH Prins Constantijn van Oranje
Bent u een innovatieve techstart-up en op zoek naar wereldwijde kansen? Of bent u klaar om de Amerikaanse markt te veroveren met innovatieve en high-techproducten? Doe dan mee aan de collectieve vakbeursinzending naar de Consumer Electronics Show (CES).
Lees verder

Octrooiblog: Uitvinding bij toeval: het waterijsje
De zomer komt eraan. Tijd voor waterijsjes! Frank Epperson was 11 toen hij het waterijsje uitvond. Alhoewel, uitvond …
Lees verder

Octrooiblog: Innovaties in de zwemsport: wat mag wel en wat niet?
Op de Olympische Spelen in Rio maakte Nederland weer een goede kans op zwemmedailles. Want 'we' hebben zwemtalent!
Lees verder

Octrooiblog: Wearable meet en weet alles
Zomaar een stukje wandelen of een uurtje sporten zonder data te verzamelen is anno nu niet meer bij. Hoeveel stappen heb je precies gezet? En hoe hoog was je bloeddruk?
Lees verder

Bijeenkomst handelskansen Colombiaanse pluimvee- en varkenssector
U bent actief in de pluimvee- of varkenssector en benieuwd naar uw kansen op het gebied van innovatie, handel en investeringen in Colombia? Kom dan op 19 juli naar de informatiebijeenkomst in Den Haag. Tijdens deze bijeenkomst maakt u kennis met Nederlandse bedrijven, kennisinstellingen en andere...
Lees verder

Holland Culinary House op SIRHA Lyon 2019
Bent u ondernemer in de food service sector en wilt u exporteren naar Frankrijk? Meld u dan aan voor het Holland Paviljoen op de SIRHA Lyon 2019.
Lees verder

Ontmoet nieuwe zakenpartners tijdens Photonics West
Bent u actief op het gebied van fotonica en heeft u interesse in samenwerking met potentiële zakenpartners in de VS? Neem dan deel aan hét grootste mondiale fotonica innovatie-evenement: Photonics West in San Francisco. Het doel van het evenement is om mogelijkheden te creëren voor de Nederlandse...
Lees verder

Octrooiblog: Vlijmscherpe vindingen van Franse messenfabrikant Opinel
Veel van ons zijn afgelopen zomer naar zonnig Frankrijk afgereisd om daar de vakantie door te brengen. Lekker eten en drinken, luieren, wandelen en leuke stadjes bezoeken.
Lees verder