dinsdag 3 juli 2018

NVT Nieuws 39: NVT-borrel met Hollandse Nieuwe

Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.

NIEUWSBRIEF NR: 39DATUM: 3 juli 2018

We zoeken nog een nieuwe evenementencoördinator en vice-voorzitter. Meer informatie bij onze secretaris.

Nog 12 weken

NVT-borrel: Haring happen

haring

De komende NVT-borrel kunt u beleven als “Vlaggetjesdag�, want ze zijn er weer volop: De “Hollandse Nieuwe� ook in Bangkok bij de NVT dus.

NVT-leden (zelfs als lid geworden en betaald bij binnenkomst) krijgen 1 haring per aanwezig lid gratis aangeboden. Voor niet-leden of een tweede haring slechts 105 baht.

De (gratis) haringen zijn er zolang de voorraad strekt. Kom dus op tijd als u een liefhebber bent. OP is OP!

Daarnaast natuurlijk het gebruikelijke:

• Een gezellige ontmoetings­plek waar u bekende en onbekende medelanders treft
  • Om 20:00 uur de laatste nieuwtjes over de NVT in het woord van de voorzitter;
  • Een gratis welkomstdrankje voor nieuwe leden
  • Een ruim assortiment Hollandse snacks, zoals bitterballen, kroketten, frikandellen, bamiblokken en nog veel meer

Betreft:NVT Borrel
  Tijd:2018-07-05 19:00-22:00
  Plaats:Hotel Mermaid
  Adres:6 Sukhumvit Soi 29
  BTS:Asok, Phrom Phong
  MRT:Sukhumvit

Nog meer Hollandse Nieuwe

Sinds de vorige borrel hebben we de volgende nieuwe leden mogen verwelkomen:

Sander Kamp, Apple Chunvijitra, Scarlett Kamp, Monique Kleinnibbelink, Jan Appelman, Li Yan Appelman, Thanwin Appelman en Komgrit Veerananda.

Wellicht is de aankomende NVT-borrel een mooie gelegenheid om nader kennis te maken.

De NVT publiceert haar activiteiten ook op de Website, Facebook en YouTube.

Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

PlatinaGold
B-QuikMazarsKIS
ZilverBrons
Spirit Cinevideo ThailandAA Insurance Europcar Vischu.com

Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, stuur dan een lege e-mail via deze knop, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".