vrijdag 6 juli 2018

Ons Oranje! Nieuw: de Jonge Leeuwen ClubCard

Nieuw: de Jonge Leeuwen ClubCard
De kidsclub van Oranje, de Jonge Leeuwen,is per 1 juli 2018 in een nieuw "vachtje" gestoken. Dan introduceert de KNVB namelijk de Jonge Leeuwen Clubcard, een Oranje ClubCard speciaal voor kinderen tot en met 14 jaar.
Lees verder

Inhoud lidmaatschap Jonge Leeuwen veranderd
De kidsclub van Oranje, de Jonge Leeuwen, wordt per 1 augustus 2018 in een nieuw "vachtje" gestoken. Dan introduceert de KNVB namelijk de Jonge Leeuwen Clubcard, een Oranje ClubCard speciaal voor kinderen tot en met 14 jaar.
Lees verder

Speelsters onder 16 onderuit tegen Denemarken
Speelsters onder 16 heeft het tweede duel op het Nordic Tournament met 0-1 verloren van Denemarken. Een zure nederlaag, want Nederland was - met name in de tweede helft - beter.
Lees verder

Zaalvrouwen in groep met België, Zweden en Noord-Ierland voor EK-kwalificatie
Het Nederlands zaalvoetbalvrouwenteam is donderdag bij de loting voor de eerste EK-kwalificatieronde ingedeeld in een groep met België, Zweden en Noord-Ierland. De wedstrijden zullen van 21 tot en met 26 augustus worden gespeeld in Noord-Ierland.
Lees verder

Nieuw: de Jonge Leeuwen ClubCard
De kidsclub van Oranje, de Jonge Leeuwen, is per 1 juli 2018 in een nieuw "vachtje" gestoken. Vanaf die dag biedt de KNVB namelijk de Jonge Leeuwen Clubcard aan, een Oranje ClubCard speciaal voor kinderen tot en met 14 jaar.
Lees verder