Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

vrijdag 20 juli 2018

Ons Oranje! NOS verwerft tv-rechten Nederlands elftal

NOS verwerft tv-rechten Nederlands elftal
De komende vier jaar zijn alle wedstrijden van het Nederlands mannenelftal te zien bij de NOS, dat de uitzendrechten hiervoor heeft verworven. De kwalificatiereeksen van het Nederlands elftal voor het aankomende EK (2020), WK (2022), alle wedstrijden in de Nations League én de tussenliggende vriendschappelijke interlands worden uitgezonden door de publieke omroep.
Lees verder

Vrouwen onder 20 met 21 speelsters naar WK 2018 in Frankrijk
De selectie van het Nederlands vrouwenelftal voor speelsters onder de 20 jaar voor het WK 2018 in Frankrijk is bekend. Onder 20 start het WK in groep A op zondag 5 augustus tegen Nieuw-Zeeland, speelt vervolgens op woensdag 8 augustus tegen Ghana en sluit de groepsfase op 12 augustus af met de wedstrijd tegen Frankrijk.
Lees verder

Van der Sar: 'Prijs pakken? Het is nu aan jullie!'
"Jullie zijn de trots van Nederland. Willen we deze zomer toch een prijs pakken, dan is het aan jullie", sprak ex-international Edwin van der Sar tegen het CP-team in Noordwijk. De ploeg van bondscoach Max Raeven was daar aanwezig bij de 10 van Noordwijk, een jaarlijks hardloopevenement waarbij de Edwin van der Sar Foundation nauw bij betrokken is.
Lees verder

Effectief Vrouwen onder 19 verrast met klinkende EK-zege
"Normaal gesproken kunnen we een heel seizoen toewerken naar een EK, ditmaal slechts tien dagen." Met die onliner duidde Jessica Torny in één klap de getemperde verwachtingen van het Nederlands vrouwenelftal onder 19 jaar voor de Europese eindronde in Zwitserland. Maar op de openingsdag verraste de ploeg vriend en vijand met een klinkende zege op Italië: 3-1.
Lees verder

Dutchy en Kicky zijn jarig!
Het is feest in de bossen van Zeist, want Dutchy was 25 juni jarig en Kicky is op 6 augustus jarig. Zij vieren dit jaar samen hun verjaardag op zaterdag 21 juli. Dit willen zij ook graag met alle Jonge Leeuwen vieren!
Lees verder