dinsdag 7 augustus 2018

Duitsland: Brazilië in Seedorf

Brazilië in Seedorf

Zaterdag 4 augustus, stralend weer, loei heet; alles om een Braziliaans feest een succes te maken is aanwezig.
Zonder deelnemers geen feest, en gelukkig hebben ruim 80 leden de weg naar Klein Seedorf gevonden.

Bij de ingang kom je direct de Braziliaanse "Churasco" tegen waar de Mestre Grill al druk bezig was.
iets verderop de cocktailbar en zo rond 17.15 de aankomst van een heuze samba band, welliswaar niet uit Brazilie maar uit BRV

Na de opening van het feest direct het startfluitsignaal van  SamAlergria om in de stemming te komen voor een Braziliaanze sfeer, en dan was de Mestre klaar en kon er gegeten worden.

Na het overheerlijke vlees, aangevuld met salade's, verzorgd door de dames van de Rode Hoed, nog een optreden va Sambalegria, mét toegift.

Enkele van onze gasten waagden er zelfs een dansje op dit zeer aanstekelijke ritme.

Begeleid door cocktails werd er nog een bingo gespeeld met als hoofdprijs een waardebon voor, hoe kan het ook anders, een Braziliaans restaurant.

Al met al een prima feest, dat, mede door de overnachting bij "klein Seedorf" tot in de kleine uurtjes duurde

voor een foto impressie klik hier