vrijdag 10 augustus 2018

Duitsland: Uitnodiging bezichtiging

Uitnodiging bezichtiging

Organisatieopstelling teamtrainingOns medelid Jan Veldman heeft een leuk plan: hij nodigt ons uit voor een interessante voormiddag. We beginnen met een bezichtiging van het melkveebedrijf van zijn zwager in Deinstedt. Hier hebben we gelegenheid een blik achter de schermen te werpen en te zien hoe zo'n bedrijf werkt.
Daarna gaan we naar de mooie tuin van Jan Veldman zelf. Hier kunt u van de prachtige bloemen en planten genieten en misschien ideeën opdoen voor de inrichting van de eigen tuin.
Wanneer: zaterdag 18 augustus 2018, 10.00 uur
Trefpunt: Boerderij Tibke, Raalandsweg 2, 27446 Deinstedt
U kunt zich voor deze bezichtiging opgeven via email aan aanmelding@ntvs.de of door intekening op de lijst in ons verenigingsgebouw. Uw aanmelding graag voor 14 augustus.