Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

woensdag 8 augustus 2018

Ons Oranje! WK-debuut met winst! Vrouwen onder 20 klopt Nieuw-Zeeland: 2-1

WK-debuut met winst! Vrouwen onder 20 klopt Nieuw-Zeeland: 2-1
Dat een moeizame voorbereiding niet altijd een graadmeter is voor het resultaat op een eindtoernooi, heeft Vrouwen onder 20 zondag bewezen. Het Nederlands team boekte in zijn debuutwedstrijd op het wereldkampioenschap in Frankrijk een verdiende 2-1 overwinning op Nieuw-Zeeland.
Lees verder

Kreek: 'Fantastisch dat we eerste WK-duel ooit meteen winnen'
Zelf speelde Michel Kreek als international nooit een eindtoernooi. De 2-1 overwinning van het Nederlands vrouwenelftal onder 20 jaar zondag op Nieuw-Zeeland was dus ook voor hem een primeur. "Fantastisch om de allereerste WK-wedstrijd ooit meteen winnend af te sluiten."
Lees verder

Bondscoaches blikken terug: 'De mooiste sportdag uit mijn leven'
De OranjeLeeuwinnen kroonden zich een jaar geleden tot Europees kampioen, terwijl Ronald Koeman een half jaar geleden werd aangesteld als bondscoach van het Nederlands elftal. Aan de hand van 28 foto's halen beide bondscoaches herinneringen op.
Lees verder

Afgetekende WK-zege op Ghana brengt Vrouwen onder 20 op drempel kwartfinale
De Bretonse zomer lacht het Nederlands vrouwenelftal onder 20 jaar voorlopig breeduit toe. Oranje won woensdag op het wereldkampioenschap ook het tweede groepsduel. Met ruime cijfers werd Ghana aan de kant gezet (4-0), waardoor de deur naar de kwartfinale nu wagenwijd open staat.
Lees verder

Vrouwen onder 20 naar kwartfinale WK
Nederland heeft zich als eerste land geplaatst voor de kwartfinales tijdens het WK voor Vrouwen onder 20 in Frankrijk. Door het 0-0 gelijkspel tussen Frankrijk en Nieuw-Zeeland is de ploeg van Michel Kreek zeker van een plek bij de laatste acht.
Lees verder