vrijdag 3 augustus 2018

PubQuiz vrijdag 7 september

NLV PubQuiz

Beste leden,

Het is eindelijk weer zo ver! De 7e editie van de succesvolle NLV PubQuiz staat weer voor de deur! Zoals altijd bevat de quiz verschillende vragenrondes waarin de Nederlandse teams tegen elkaar strijden om prachtige prijzen in de wacht te slepen. Een uitdaging voor je algemene kennis, maar het gaat natuurlijk vooral om de gezelligheid!

Meld je dus nu aan voor de PubQuiz! Aanmelden kan als individuele deelnemer of met een compleet team van 4 personen tot en met woensdag 5 september via nlv@nlv. cl.

Wanneer: Vrijdag 7 september
Waar: Flannery´s Beerhouse
Tijd: Vanaf 19:30 uur; stipt 20:00 uur wordt er met de PubQuiz begonnen, zodat we vanaf 22:00 uur met de gezamenlijke borrel kunnen starten.
Entree: $5.000 (inclusief welkomstdrankje en een hapje); het inschrijfgeld voor deelname kan bij binnenkomst betaald worden.

Dit houdt tevens in dat er donderdag 2 augustus en 6 september geen maandelijkse borrel is.

Meld je dus snel aan en hopelijk tot de 7e!