Doorgaan naar hoofdcontent

Voorlichtingssessie wederopbouw Sint Maarten

Voorlichtingssessie wederopbouw Sint Maarten
Heeft u kennis en expertise waarmee u kunt meehelpen aan de wederopbouw van Sint Maarten? Laat u op vrijdag 28 september informeren over het wederopbouwprogramma voor deze regio.
Lees verder

9 miljoen voor 5 Nederlandse innovatieve scale-ups
5 Nederlandse inzendingen zijn met hun innovaties geselecteerd voor het mkb-instrument (SME Instrument) fase 2 van Horizon 2020. De scale-ups winnen daarmee gezamenlijk bijna € 9 miljoen aan Europese subsidie. Met het geld kunnen de bedrijven uitbreiden en hun innovatieve producten uitrollen in...
Lees verder

Ga snel van start met de QuickScan voor DHI
Op 9 augustus 2018 opent de tender voor de subsidieregeling DHI. U kunt nu al de QuickScan indienen. Hiermee ontdekt u of uw idee binnen de DHI-regeling past. Door op tijd advies in te winnen kunt u snel met de volledige aanvraag aan de slag!
Lees verder

Ondernemersreis hightechsector China
Wilt u zakendoen in China? Hoe krijg ik toegang tot het Chinese netwerk? Wat is de lokale businesscultuur en regelgeving? Wat kan ik leren van andere ondernemers? Waar moet ik beginnen? Bent u benieuwd naar het antwoord op deze vragen? Van 3 tot en met 10 november organiseren de provincie...
Lees verder

6 teams aan de slag met baanbrekende waterprojecten in Aziatische steden
Het programma Water as Leverage gaat een nieuwe fase in. De Call for Action van het programma is klaar en 6 internationale teams hebben gewonnen.
Lees verder

Smart Mobility and Smart Logistics Matchmaking event
Ontdek de mogelijkheden voor nieuwe ICT toepassingen voor mobiliteit en logistiek en vind nieuwe samenwerkingspartners op de matchmakingbijeenkomst Smart Mobility and Smart Logistics.
Lees verder

GACC en EnDev versterken samenwerking voor boost clean cooking
De afgelopen week besloten delegaties van de Global Alliance for Clean Cookstoves (GACC) en het Energising Development Programme (EnDev) om intensiever te gaan samenwerken.
Lees verder

Toewijzing invoercertificaten rijst juli 2018
Nieuwsbericht 18.062 - De Europese Commissie heeft de toewijzingen gepubliceerd voor de aanvragen van invoercertificaten voor rijst die in de eerste 10 werkdagen van juli zijn ingediend.
Lees verder

Opening inschrijving rundvlees augustus 2018
Nieuwsbericht 18.063 - In augustus kunt u aanvragen indienen voor invoercertficaten in de sector rundvlees. Bij invoer betaalt u een gereduceerd invoertarief.
Lees verder

Representatieve prijzen pluimvee en eieren juli 2018
Nieuwsbericht 18.064 - De Europese Commissie heeft de representatieve prijzen in de pluimvee- en eiersector gepubliceerd. Dat staat in Uitvoeringsverordening (EU) 2018/1064.
Lees verder