donderdag 6 september 2018

Bent u Nederlander en woont u in het buitenland? Deel uw ervaringen met de dienstverlening van de Nederlandse overheid

Bent u Nederlander en woont u in het buitenland? Deel uw ervaringen met de dienstverlening van de Nederlandse overheid
Doe mee met onderzoek naar de ervaringen met de dienstverlening van de Nederlandse overheid in het buitenland.
Lees verder

Jaarlijkse Mensenrechtentulp voor de 11e keer uitgereikt
'Vrijheid is fragiel en universele rechten moeten worden beschermd. Er zijn moedige individuen nodig die bereid zijn om deze te verdedigen.' Met die woorden reikte minister Blok maandag in de Ridderzaal de Mensenrechtentulp uit aan voormalig Hoge Commissaris voor de Mensenrechten, Zeid Ra'ad Al Hussein.
Lees verder

Geef uw mening over de dienstverlening van de Nederlandse overheid aan Nederlanders in het buitenland
Bent u Nederlander en woont u langer dan drie maanden in het buitenland? Het ministerie van Buitenlandse Zaken wil graag van u weten wat u vindt van de dienstverlening door de Nederlandse overheid. Vul de online vragenlijst in en help onze service aan Nederlanders in het buitenland verder te verbeteren. Uw mening telt! Het onderzoek bestaat uit een online vragenlijst die u kunt invullen tot 1 oktober 2018.
Lees verder

Netherlands Mission in the United Arab Emirates closed on Thursday 13 September 2018
On the occasion of the Hijri (Islamic) New Year, the Embassy in Abu Dhabi and the Consulate-General in Dubai will be closed on Thursday 13 September 2018. Eid Mubarak!
Lees verder

Duitsland: Koninklijk Paar bezoekt Rijnland-Palts en Saarland
Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima brengen van woensdag 10 tot en met vrijdag 12 oktober 2018 een werkbezoek aan de Duitse deelstaten Rijnland-Palts en Saarland (zie RVD-persbericht nr. 141). Het Koninklijk Paar wordt begeleid door minister Sigrid Kaag voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking. De minister leidt ook een economische missie die gelijktijdig plaatsvindt op onder meer het terrein van Digitalisering, met als thema Veilige en...
Lees verder