donderdag 6 september 2018

Chili: PubQuiz vrijdag 7 september

NLV PubQuiz

Beste leden,

De 7e editie van de succesvolle NLV PubQuiz staat weer voor de deur! Zoals altijd bevat de quiz verschillende vragenrondes waarin de Nederlandse teams tegen elkaar strijden om prachtige prijzen in de wacht te slepen. Een uitdaging voor je algemene kennis, maar het gaat natuurlijk vooral om de gezelligheid!

Meld je dus nu aan voor de PubQuiz! Aanmelden kan als individuele deelnemer of met een compleet team van 4 personen tot en met donderdag 6 september via nlv@nlv. cl.
Wanneer: Vrijdag 7 september
Waar: Flannery´s Geo Pub (Let op: Encomenderos 179!)
Tijd: Vanaf 19:30 uur; stipt 20:00 uur wordt er met de PubQuiz begonnen, zodat we vanaf 22:00 uur met de gezamenlijke borrel kunnen starten.
Entree: $5.000 (inclusief welkomstdrankje en een hapje); het inschrijfgeld voor deelname kan bij binnenkomst betaald worden.

Dit houdt tevens in dat er donderdag 6 september geen maandelijkse borrel is.

Meld je dus snel aan en hopelijk tot de 7e!
Met vriendelijke groet,
De Nederlandse Vereniging