dinsdag 18 september 2018

Handelsmissie circulaire economie naar Taiwan

Handelsmissie circulaire economie naar Taiwan
Wilt u uw kansen onderzoeken op het gebied van de circulaire bouweconomie (CE) en de verwerking van agrarisch afval in Taiwan? Ga dan van 2 tot en met 8 november mee met de missie naar Taiwan, onder leiding van Franc Weerwind, burgemeester van Almere.
Lees verder

Advanced Engineering beurs in Birmingham
Bent u actief in Advanced Engineering? En wilt u weten welke strategische kansen er voor Nederlandse ondernemers zijn in het Verenigd Koninkrijk (VK)? Kom dan op 31 oktober en 1 november naar de Advanced Engineering 2018 in Birmingham. Het is de meest toonaangevende beurs in het VK voor engineering...
Lees verder

Kansen in luchtvaartsector Verenigde Arabische Emiraten (VAE) en Oman
Nederlandse bedrijven in de luchtvaartsector willen een langdurige en betrouwbare zakenrelatie opbouwen in VAE en Oman.  Daarom is op 31 augustus een samenwerkingsovereenkomst gesloten tussen de brancheo
Lees verder

Nieuwe contingenten zuivel uit Noorwegen
Nieuwsbericht 18.076 - Van 1 tot en met 8 oktober, uiterlijk om 13:00 uur, kunt u invoercertificaten aanvragen voor 2 nieuwe contingenten voor zuivel uit Noorwegen.
Lees verder

Kansenseminar zakendoen in Italië met een handelspartner
Wilt u zakendoen in Italië? Dan raden wij u aan om daar een handelsagent te zoeken. Door de Italiaanse zakencultuur is het voor iedere serieuze ondernemer van belang om samen te werken met een lokale handelsagent. De beste plek om er één te vinden is de internationale beurs Forum Agenti.
Lees verder

Een schonere Baai van Hann in Senegal met hulp van DRIVE
In de week van World Cleanup Day helpt Nederland om een begin te maken met het verbeteren van de waterkwaliteit in de Senegalese Baai van Hann.
Lees verder

Handelsmissie LSH naar Indonesie met minister Bruno Bruins
Wilt u zakendoen in Indonesië en bent u actief in de Life Sciences & Health-sector (LSH)? Ga dan 4 tot en met 10 november mee met deze handelsmissie onder leiding van Bruno Bruins, minister voor Medische Zorg en Sport.Gezondheidszorg in Indonesië Indonesië heeft met meer dan 260 miljoen...
Lees verder

Digitaal aanvragen invoercertificaten knoflook derde deelperiode 2018
Nieuwsbericht 18.078 - Van 1 tot en met 8 oktober 2018, uiterlijk om 13:00 uur, kunt u invoercertificaten aanvragen voor verse knoflook met de GN code 0703 20 00.
Lees verder

Kansenseminar Water en stedelijke ontwikkeling
Bent u actief op het gebied van water en stedelijke ontwikkeling? Op 8 oktober organiseert de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl) samen met de Asian Development Bank (ADB) een kansenseminar in Den Haag voor Nederlandse bedrijven en consortia.
Lees verder

Road2theNorthXL: zakendoen in Scandinavië en de Baltische Staten
Scandinavië en de Baltische Staten zijn belangrijke handelspartners voor Nederland. Wist u dat de Baltische Staten worden geroemd om hun digitalisering en hun innovatieve voortrekkersrol? Met een grote afzetmarkt en een toegankelijke zakencultuur biedt deze regio veel mogelijkheden voor Nederlandse...
Lees verder