Doorgaan naar hoofdcontent

Ons Oranje! Bondscoach Wiegman nog altijd in de race voor titel beste coach

Bondscoach Wiegman nog altijd in de race voor titel beste coach
Sarina Wiegman maakt nog altijd kans om, net als in 2017, verkozen te worden tot beste coach van het jaar in het vrouwenvoetbal. De bondscoach van de Oranjevrouwen behoort tot de laatste drie trainers die kans maken op de titel, zo maakte de FIFA maandag bekend.
Lees verder

Frenkie de Jong: 'Nieuwsgierig wat er gaat gebeuren'
Frenkie de Jong meldde zich maandag voor de eerste keer bij het Nederlands elftal. OnsOranje volgde hem bij zijn aankomst.
Lees verder

Voorlopige selectie zaalvoetbalteam voor interlands tegen Malta
Zaalvoetbalbondscoach Max Tjaden heeft een voorlopige selectie van 24 spelers voor het tweeluik tegen Malta geformeerd. Oranje speelt op 24 en 25 september oefeninterlands op het eiland in de Middellandse Zee. De Maltezen staan onder leiding van voormalig Oranje-bondscoach Vic Hermans.
Lees verder

Keeperswissel in selectie van Jong Oranje
Yanick van Osch (Jong PSV) vervangt Joël Drommel als keeper bij Jong Oranje. Drommel besloot na de eerste trainingssessie het team te verlaten.
Lees verder

Nunnely vervangt Grot in selectie Onder 20
Jay-Roy Grot (VVV-Venlo) heeft zich afgemeld voor de interlands van het Nederlands elftal voor spelers onder 20 jaar. KNVB-coach Bert Konterman heeft in zijn plaats Ajacied Ché Nunnely als vervanger opgeroepen, waardoor de selectie uit twintig spelers blijft bestaan.
Lees verder