maandag 3 september 2018

Ons Oranje! Hoogma: 'We respecteren de keuze van Mazraoui'

Hoogma: 'We respecteren de keuze van Mazraoui'
Noussair Mazraoui heeft besloten voor het Marokkaans voetbalelftal te gaan spelen. De twintigjarige Ajacied heeft dat vandaag aan de KNVB laten weten.
Lees verder

EK-kwalificatie Jong Oranje: wat zijn de scenario's?
Voor Jong Oranje staan in de EK-kwalificatie cruciale wedstrijden op het programma. Het team van KNVB-coach Erwin van de Looi gaat volgende week de strijd aan met Engeland en Schotland. De inzet is een ticket voor het Europees kampioenschap dat in 2019 in Italië en San Marino wordt gehouden.
Lees verder

Nederland op bezoek in Frankrijk voor e-interland
Voorafgaand aan de Nations League-wedstrijd tussen Frankrijk en Nederland wordt er ook een e-interland gespeeld. Zaterdag 8 september neemt een Nederlands team, bestaande uit Ali Riza Aygün (PSV), Jimmy Donkers (Feyenoord), Dani Hagebeuk en Lev Vinken (Ajax), het op tegen hun Franse collega's.
Lees verder

Frenkie de Jong voor het eerst en Wesley Sneijder voor het laatst bij Oranje
Bondscoach Ronald Koeman heeft 25 spelers opgenomen in de selectie van het Nederlands elftal voor de interlands tegen Peru en Frankrijk. Ajacied Frenkie de Jong is voor de eerste keer opgeroepen. Voor Wesley Sneijder wordt het de allerlaatste keer dat hij deel uitmaakt van de Oranjeselectie.
Lees verder

Selectie Jong Oranje voor cruciale duels tegen Engeland en Schotland
Jong Oranje-coach Erwin van de Looi heeft 21 spelers geselecteerd voor de aankomende twee cruciale EK-kwalificatieduels tegen Engeland en Schotland. Voor PSV'er Donyell Malen is deze selectie een bijzondere, hij zit voor het eerst bij Jong Oranje.
Lees verder