Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

woensdag 19 september 2018

Ons Oranje! Selectie Onder 17 voor EK-kwalificatietoernooi bekend

Selectie Onder 17 voor EK-kwalificatietoernooi bekend
Peter van der Veen heeft de definitieve selectie bekendgemaakt van Oranje onder 17 voor het EK-kwalificatietoernooi in Zweden. Oranje onder 17 ontmoet daar achtereenvolgens Liechtenstein (27 september), Montenegro (30 september) en het thuisland (3 oktober).
Lees verder

Torny kiest voorlopige selectie Vrouwen onder 19
KNVB-coach Jessica Torny heeft de voorlopige selectie bekendgemaakt voor de eerste kwalificatieronde van Vrouwen onder 19 voor het EK 2019. De wedstrijden worden gespeeld van 1 t/m 9 oktober 2018 in Uden en Groesbeek en zijn gratis te bezoeken.
Lees verder

Inschrijving activiteiten OranjeLeeuwinnen-Denemarken geopend
De OranjeLeeuwinnen spelen op vrijdag 5 oktober een belangrijke thuiswedstrijd tegen Denemarken. Deze wedstrijd wordt in het zuiden van het land gespeeld, in het Rat Verlegh Stadion in Breda. De aftrap is om 20.00 uur.
Lees verder

Zaalvoetballers met 14 spelers naar Malta
Bondscoach Max Tjaden heeft zijn definitieve selectie bekendgemaakt voor de oefeninterlands tegen Malta. Nederland reist met veertien spelers af naar het eiland in de Middellandse Zee.
Lees verder

Manhoef vervangt Maatsen bij Onder 17
Ian Maatsen moet de eerste kwalificatieronde van het Nederlands elftal voor spelers onder 17 jaar voor het EK 2019 aan zich voorbij laten gaan. De verdediger van Chelsea wordt vervangen door Million Manhoef van Vitesse.
Lees verder