dinsdag 4 september 2018

Ons Oranje! Steven Bergwijn valt af bij Jong Oranje

Steven Bergwijn valt af bij Jong Oranje
Steven Bergwijn valt af bij Jong Oranje. De PSV-speler heeft te veel last van een liesblessure. Bergwijn is niet fit genoeg om mee te kunnen spelen tegen Jong Engeland en Jong Schotland en keert per direct terug naar zijn club. Voor Bergwijn wordt geen vervanger opgeroepen.
Lees verder

Bloodworth centraal achterin bij Oranjevrouwen
Dominique Bloodworth heeft van bondscoach Sarina Wiegman een plekje centraal in de verdediging gekregen voor het cruciale WK-kwalifiatietreffen van het Nederlands vrouwenelftal met Noorwegen. De aftrap van het duel in de Intility Arena in Oslo is om 17.00 uur.
Lees verder

Bezoekersinformatie Nederland - Peru
Oranjes eerste wedstrijd van het nieuwe interlandseizoen. En voor Wesley Sneijder de 134e en allerlaatste keer dat hij het Oranjeshirt gaat aantrekken.
Lees verder

OranjeLeeuwinnen moeten zich gaan richten op play-offs
Het is de OranjeLeeuwinnen niet gelukt om zich rechtstreeks te kwalificeren voor het WK. Uit tegen Noorwegen kwam de ploeg van bondscoach Sarina Wiegman een vroege Noorse dubbelslag niet te boven en verloor het met 2-1.
Lees verder

Nederlaag komt hard aan: 'We hebben dit aan onszelf te wijten'
Waar er in de afgelopen anderhalf jaar vrijwel uitsluitend lachende gezichten waren te zien bij de OranjeLeeuwinnen, viel de teleurstelling in Oslo van ieders gezicht af te lezen. "Als je zo zwak begint, dan roep je het over jezelf af."
Lees verder