Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

dinsdag 9 oktober 2018

Ambassade Budapest gesloten op 5 oktober 2018

Ambassade Budapest gesloten op 5 oktober 2018
Lees verder

Stage Politieke Afdeling op de Nederlandse Ambassade in Madrid
De Nederlandse Ambassade in Madrid is op zoek naar een fulltime stagiair(e) voor de Politieke Afdeling vanaf 1 februari 2019 voor de duur van 6 maanden.
Lees verder

Nationale Ploughing Championships 2018 - Nederlandse Delegatie
De 88e National Ploughing Championships vonden van 18 tot 20 september voor het derde opeenvolgende jaar plaats in Screggan, in het binnenland van Ierland. Dit was het tweede jaar dat de Nederlandse ambassade, samen met Enterprise Ireland, een paviljoen in de Innovation Arena organiseerde. De National Ploughing Championships – (www.npa.ie) is Europa's grootste openluchtbeurs op het gebied van landbouw en biedt onder meer een platform om landbouwproducten en diensten te presenteren. Daarnaast...
Lees verder

Economische nieuwsbrief, october 2018
Deze maand o.a.: - The 3rd Mining Conference in Kolwezi, Lualaba Province; - The Netherlands: Budget memorandum and state budget; - Is DR Congo's ecosystem favorable for an Orange Corners program?; - 2018 ranking of African countries by the human development index (UNDP).
Lees verder

Houd rekening met orkaan Michael in Florida
Bent u in of reist u naar de Amerikaanse staat Florida? Deze week trekt de orkaan Michael over het gebied. Michael bereikt naar verwachting woensdag de noordwestkust van Florida.
Lees verder