Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

zondag 7 oktober 2018

Blog Nederlands gezin in Canada: De “Thank You” dans

 
De "Thank You" dans
Als rasechte Zuid-Hollandse was ik altijd gewend om recht doorzee te zijn met mijn mening en nog steeds kan ik aardig zeggen wat ik van dingen vind als ik het ergens echt niet mee eens ben. Zoals die keer dat een vreemde honden-tand mij schampte en een jong meisje beet, wat het kleinkind was van......
Lees verder

Bijna 48 uur zonder stroom
Na weken van heel ongebruikelijk en onaangenaam vroeg Nederlands-achtig winterweer eind september en begin oktober, kwam er woensdagavond een waarschuwing op mijn telefoon. In de late avond en nacht zou er een krachtig koufront overtrekken dat 70 – 80 km/uur wind zou veroorzaken. Met mijn...
Lees verder