Doorgaan naar hoofdcontent

Business Week USA & Canada

Business Week USA & Canada
De Verenigde Staten en Canada zijn al jaren goede handelspartners van Nederland. Bent u nieuwsgierig naar de kansen die deze landen uw bedrijf bieden? Verken de mogelijkheden tijdens de Business Week USA & Canada van 27 tot en met 29 november.
Lees verder

Workshop: Intellectueel eigendom-strategie voor mkb, Roermond (maart)
Waarde creëren met technische innovaties. Is uw bedrijf regelmatig met technische innovatieprocessen bezig? Met intellectueel eigendom (IE) kunt u geld verdienen, maar ook tijd en geld besparen. Om hiervan optimaal gebruik te maken, is het uitwerken van een IE-strategie voor uw bedrijf belangrijk,...
Lees verder

Aanvragen uitvoercertificaten melkpoeder naar de Dominicaanse Republiek - november 2018
Nieuwsbericht 18.091 - Van 1 tot en met 12 november 2018 kunt u uitvoercertificaten aanvragen voor het tariefcontingent melkpoeder naar de Dominicaanse Republiek.
Lees verder

Aanvragen uitvoercertificaten melkpoeder naar Dominicaanse Republiek - november 2018
Nieuwsbericht 18.091 - Van 1 tot en met 12 november 2018 kunt u uitvoercertificaten aanvragen voor het tariefcontingent melkpoeder naar de Dominicaanse Republiek.
Lees verder

Startbijeenkomst KvK Business Challenge Hi-tech
Bent u een start-up, scale-up, zzp'er en/of mkb'er en bent u creatief? Wilt u samenwerken met corporate organisaties aan hun uitdagingen van de toekomst en daar nieuwe business uithalen? Kom dan naar de startbijeenkomst van KVK Business Challenge Hi-tech. Op het online platform brengen we...
Lees verder

Toewijzing invoerregeling gezouten pluimveevlees oktober 2018
Nieuwsbericht 18.092 - De toewijzingen van de aanvragen voor de invoerregeling gezouten pluimveevlees zijn gepubliceerd.
Lees verder

Toewijzing invoercertificaten knoflook oktober 2018
Nieuwsbericht 18.093 - De aanvragen voor invoercertificaten knoflook zijn toegewezen. De certificaten zijn geldig vanaf 1 december 2018 tot en met 28 februari 2019.
Lees verder

Aanvragen subsidie voor kalverstallen kan nog tot en met 30 oktober
Bent u vleeskalverhouder en wilt u investeren in ammoniakreducerende apparaten of welzijnsvriendelijke stalvloeren?
Lees verder

Gebruikersdag Digitale Overheid 2018
Wilt u als overheidsorganisatie uw digitale dienstverlening aan ondernemers verbeteren? Dan zijn de laatste ontwikkelingen rondom bijvoorbeeld de wet Digitale Overheid, eHerkenning, eIDAS en MijnOverheid voor Ondernemers voor u van belang. Kom daarom naar de Gebruikersdag Digitale Overheid 2018.
Lees verder

Missie naar Food & Wine 2019 in Logroño
Bent u inkoper van of handelaar in wijn of voedingsmiddelen uit de Spaanse regio La Rioja? Ga dan mee met de inkopersreis naar de regiohoofdstad Logroño, en maak kennis met de lokale producenten.Programma De eerste dag staat individuele matchmaking met producenten van Spaanse wijn en...
Lees verder