Een leuk verhaal, nieuws of activiteit? Mail het naar redactie at denederlandsevereniging .nl

donderdag 4 oktober 2018

Dutch Design Lounge op de Biënnale Kortrijk

Dutch Design Lounge op de Biënnale Kortrijk
De creatieve sector behoort tot de topsectoren waarin Nederland zich internationaal onderscheidt. Op de Biënnale Interieur Kortrijk zet de Dutch Design Lounge Nederlandse ontwerpen, in de subsector upcycling en functional redesign, in de spotlights. 10 Nederlandse ontwerpers verrassen de bezoekers met creatieve, circulaire, innovatieve oplossingen en onverwachte designs.
Lees verder

Ambassade Ottawa is op zoek naar drie enthousiaste stagiaires
Voor het beleidsteam van de ambassade in Ottawa zijn we op zoek naar drie enthousiaste en creatieve stagiair(e)s, met interesse in 1) ECONOMIE;  2) POLITIEK of 3) PUBLIEKSDIPLOMATIE, PERS EN CULTUUR (PPC), voor de periode februari 2019 tot en met juli 2019.
Lees verder

Consulair team bezoekt voor aanvraag reisdocumenten de regio Málaga
Woont u in de Regio Málaga en heeft u een nieuw reisdocument nodig (Paspoort of Nederlandse Identiteitskaart (NIK))? Dan is de volgende informatie voor u van belang: Het consulair team van de Nederlandse ambassade te Madrid bezoekt op 12 en 13 november Málaga om Nederlanders in de gelegenheid te stellen om onder bepaalde voorwaarden een aanvraag in te dienen voor een paspoort en/of identiteitskaart. Deze mogelijkheid is in principe bedoeld voor Nederlanders die gedurende een lange periode...
Lees verder

Nederland investeert in kansrijke buitenlandse markten
'Denk groots, want de concurrentie doet dat ook.' Deze oproep deed minister Kaag (Buitenlandse Handel) aan het Nederlandse bedrijfsleven tijdens een Nationaal Export Event in Den Bosch. In het bijzijn van ondernemers en handelsattachés tekende ze op 3 oktober het 100e Partner for International Business-Convenant (PIB).
Lees verder

Stage Online Communicatie op de Nederlandse Ambassade in Madrid
De Nederlandse Ambassade in Madrid is op zoek naar een fulltime stagiair(e) voor online communicatie. Startdatum 1 februari 2019 voor de duur van 6 maanden.
Lees verder